Πολιτικοί και καλλιτέχνες στον τελευταίο αποχαιρετισμό για τον ηθοποιό που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Συγγενείς, φίλοι καλλιτέχνες και πολιτικοί είπαν το ύστατο χαίρε στο Α΄ Νεκροταφείο, στον Γιώργο Μιχαλακόπουλο τον σπουδαίο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.


Στην κηδεία στο Α νεκροταφείο παρέστησαν μεταξύ ά λλων οι , Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Νίκος Φίλης, Άννα Φόνσου, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Οδυσσέας Σταμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Νίκος και Μαρία Καβουκίδου, Αντώνης Κοκολάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης Δημήτρης Τζουμάκης, Σωκράτης Αλαφούζος, Σπύρος Μπιμπίλας κά.


Το «παρών» έδωσε και η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο

Το περιβάλλον του ηθοποιού έχει απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να υπάρξει ενίσχυση στο “Σπίτι του ηθοποιού” και στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του σωματείου των ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).


Ωστόσο καλλιτέχνες και σωματεία έστειλαν στεφάνια στη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην καλλιτεχνική σκηνή της Ελλάδας.

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Μπέτυ Αρβανίτη, ο Βασίλης Πουλαντζάς, ο Δήμος Μαγκλάρας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ήταν μερικοί απ’ όσους έστειλαν στεφάνι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook