Στο Κοιμητήριο του Παπάγου η οικογένειά του φίλοι και συνάδελφοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο είπαν το τελευταίο άντίο

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό κόσμο, το χώρο της πολιτικής, φίλοι και συγγενείς πήγαν στο Κοιμητήριο του Παπάγου για την κηδεία του Ηλία Λογοθέτη, το Σάββατο 2 Μαρτίου, λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 85 ετών, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όπως έκανε γνωστό, μεταξύ άλλων, ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης, που πήγε από νωρίς στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την οικογένειά του, συνοδεύοντας τη σύζυγο του πατέρα του, Μαρία Ζαχαρή.

Η Μαρία Ζαχαρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο μικρός Μάρκος Λογοθέτης, δεν άφησαν λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου. Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, εξήλθαν του ναού, όπως όταν έφτασαν στο κοιμητήριο, κρατώντας ο ένας τον άλλο.

Στο τελευταίο «αντίο» για τον ηθοποιό, έδωσε το παρών πλήθος από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Μπέζος, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Μιμπίλας, ο Παύλος Οκρόπουλος, η Νατάσα Ασίκη με τον Αντώνη Αντωνίου, η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Κιμούλης. Στην κηδεία πήγε και η Σία Αναγνωστοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook