Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου, η υπηρέτρια «Ρίτσα-Μάρθα» στο «Παρά Πέντε»
Η Πόπη Χριστοδούλου ήταν η αγαπημένη υπηρέτρια της «Ντάλιας» που υποδυόταν Σμαράγδα Καρύδη στην δημοφιλή σειρά.
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Πόπης Χριστοδούλου, η οποία είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της ως η αγαπημένη υπηρέτρια της «Ντάλιας» (Σμαράγδα Καρύδη) στην τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε».
Η Πόπη Χριστοδούλου είχε λάβει μέρος και στη σειρά «7 Θανάσιμες Πεθερές» και «Safe Sex» αλλά και στην ταινία «Νήσος».
Η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου μιλάει για τον ρόλο της «Στο Παρά Πέντε»:
Τα τελευταία χρόνια δίδασκε στη σχολή του στενού της φίλου Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος και ανακοίνωσε τον θάνατό της.
«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν μπορώ να πω τίποτα. Ποιος; Εγώ! Είναι σα να μην υπάρχουν λέξεις. Πώς διάολο μπορείς να χωρέσεις σε λίγες προτάσεις τόσα χρόνια; Θέατρο, τηλεόραση, σκηνοθεσίες, παρέα νύχτες ατελείωτες. Γέλια, κλάματα, τσακωμοί (καυγάδες ομηρικοί) και μετά αγκαλιά. Αυτή η ζεστή ή αγκαλιά… Εκείνη που δε θες να τελειώσει… Παρέα με εκείνο το κόκκινο φουστάνι που τόσο ήθελες να φορέσεις. Και κατάφερα στο φόρεσα. Ξέρεις εσύ… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε πάνω και κάτω από τη σκηνή. Καλό σου ταξίδι, Ποπάκι… Σε ευχαριστώ που υπήρξες κομμάτι της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που υπήρξα κομμάτι της ζωής σου. Τα άλλα θα στα πω μετά. Καληνύχτα… 🥺» έγραψε ο Παναγιώτης Καποδίστριας.
«Αντίο» και από τη σχολή στην οποία δίδασκε η Πόπη Χριστοδούλου: Και έρχεται ξαφνικά εκείνη η ώρα, που θα πρέπει να πεις ακόμα ένα αντίο… Αυτή τη φορά σε μια γυναίκα που δίδασκε με πάθος υποκριτική στη σχολή για πάνω από δέκα χρόνια. Μια δασκάλα που πίστευε στους μαθητές της περισσότερο απ’ όσο πίστευαν οι ίδιοι στον εαυτό τους. Που χειροκροτούσε στις πρόβες τους για να τους δίνει δύναμη. Που ήξερε τα λόγια πριν από εκείνους και γέμιζε την αίθουσα με την ενέργειά της. Που ήξερε να λέει τη σωστή κουβέντα την κατάλληλη στιγμή. Η Πόπη Χριστοδούλου δεν ήταν απλώς καθηγήτρια. Υπήρξε κομμάτι της ψυχής της “Tabula Rasa” για πολλά χρόνια κι έτσι θα τη θυμόμαστε. Καλό σου ταξίδι, Πόπη… Σε ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που άφησες πίσω σου…»
Ολες οι Ειδήσεις
- Σύρος: Βίντεο από τη στιγμή που η 41χρονη εισβάλλει μεταμφιεσμένη στο σπίτι του ζευγαριού και ο άνδρας την καταδιώκει – Η μαχαιριά στο θώρακα από τον δράστη ήταν η θανατηφόρα
- Συνταγματική αναθεώρηση: Χωρίς συναίνεση η πρώτη ψηφοφορία – «Παρών» από Μπακογιάννη για τη θητεία του ΠτΔ
- Κόρινθος: Τρείς συλλήψεις για την έκρηξη και τη φωτιά στο εργοστάσιο στα Εξαμίλια με νεκρό έναν 67χρονο – Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη
- «Θάλασσες μας χώρισαν»: Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα εποχής έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ – Δείτε το τρέϊλερ
- Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου
- Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί η μητέρα του ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής – «Πάντα θα σε περιμένω»
- Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα με το μαγιό της – Βίντεο
- Κόρινθος: Ένας 25χρονος ο νεκρός από την έκρηξη και τη φωτιά σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook