Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp's Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.

Μια ακόμα αναβολή σημειώνεται στο ιστορικό του «No Time To Die», της 25ης ταινίας στο franchise του Τζέιμς Μποντ, η οποία πλέον μεταφέρεται στις 8 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τους ιδιοκτήτες των αιθουσών προβολής ταινιών, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους, που έχουν δεχτεί καίριο οικονομικό πλήγμα από την εξάπλωση του κορωνοϊού και την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp’s Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.

Στην ταινία εκτός από τον Κρεγκ επανεμφανίζονται οι: Λέα Σεϊντού, Μπεν Γουίσοου, Ρέιφ Φάινς και Ναόμι Χάρις, ενώ οι Λασάνα Λιντς, Άνα ντε Άρμας, Μπίλι Μάγκνουσεν και Ράμι Μάλεκ θα παίξουν όλοι νέους χαρακτήρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook