Ο εμβολιασμός του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, συνέπεσε με τη χαλάρωση των μέτρων και το άνοιγμα του Πολιτισμού.

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης αρμόδιος υφυπουργός για το σύγχρονο πολιτισμό πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο περιχαρής ενώ επέλεξε να φορέσει συμβολικά ένα t-shirt με μήνυμα.

Το απλό t-shirt που φορούσε έγραφε πάνω “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας»,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού , επέλεξε μάλιστα να συνδυάσει το μήνυμα του t-shirt με το πρόγραμμα εμβολιασμού, αναφέροντας στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας (Γκέραρντ Ρίχτερ). Και τα εμβόλια εν προκειμένω.

Έφτασε επιτέλους η σειρά μου! Δύο λεπτά για να κλειστεί το ραντεβού και άλλα πέντε (το πολύ) για τη διαδικασία του εμβολιασμού. Επτά λεπτά που μας φέρνουν πιο κοντά στην ζωή μας όπως θα έπρεπε να είναι. Ευχαριστώ πολύ το εμβολιαστικό προσωπικό στο ΓΝ Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου”.

Ο εμβολιασμός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, συμπίπτει χρονικά με την πρεμιέρα ανοίγματος του πολιτισμού, αφού σήμερα ανοίγουν τα μουσεία, αύριο η καλλιτεχνική εκπαίδευση και ακολουθούν την επόμενη Παρασκευή τα θερινά σινεμά και τη μεθεπόμενη Παρασκευή οι υπαίθριες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Ίσως για αυτό και το μήνυμα στο t-shirt “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook