Έπεσε η αυλαία στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο «Ahoy Arena» του Ρότερνταμ.

Στη Eurovision 2021 νικήτρια χώρα  αναδείχθηκε η  Ιταλία και το rock συγκρότημα Måneskin

Η Ιταλία πήρε την πρωτιά συγκεντρώνοντας 524 βαθμούς μετά  από μια μαραθώνια βραδιά και μια ψηφοφορία θρίλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=RVH5dn1cxAQ

Μετά την ψηφοφορία η Ελλάδα κατετάγη στη 10η θέση  με 170 βαθμούς  ενώ η Κύπρος στη 16η με 94 βαθμούς.

Τα τραγούδια τεσσάρων χωρών  δεν πήραν κανένα βαθμό από το κοινό. Μηδέν δηλαδή πήραν οι  χώρες Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ολλανδία.

Η Κύπρος πήρε από το  κοινό 44 βαθμούς και συνολικά 94. Η Ελλάδα πήρε από το κοινό 79 βαθμούς και συνολικά συγκέντρωσε 170 βαθμούς.

Υπέροχες εμφανίσεις από τη Στεφανία και την Έλενα Τσαγκρινού

Απαστράπτουσα η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance»

https://www.youtube.com/watch?v=QhZhJFp0vVw&t=1s

Η Stefania εμφανίστηκε στη δέκατη θέση και καταχειροκροτήθηκε.

Η 18χρονη Stefania είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στην Eurovision.

Το “Last Dance” είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών (Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος).

Εντυπωσιακή και η εμφάνιση για την Κύπρο  της Έλενας Τσαγκρινού, η οποία άνοιξε το μουσικό διαγωνισμό με το «El Diablo» 

Με τις ευχές να τη συνοδεύουν από Ελλάδα και Κύπρο η εκρηκτική τραγουδίστρια χόρεψε τους θεατές και τους τηλεθεατές στους ρυθυμούς του «El Diablo».

https://www.youtube.com/watch?v=MgGc1F_cOE8

Η απαστράπτουσα Έλενα ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια λαμπερή ασημί δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Στη σκηνή τη συνοδεύουν τέσσερις ακόμα χορεύτριες, ντυμένες στα κόκκινα, οι οποίες κλέβουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.


Ο καθρέπτης στο σκηνικό φωτίστηκε με τη φράση «Εl Diablo» και στο τέλος του κομματιού τα μεγάλα χρυσά γράμματα πήραν φωτιά.

H Ελληνίδα τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές που έχουν την τύχη να βρίσκονται στο στάδιο και να παρακολουθούν το φαντασμαγορικό σόου…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook