Συγκινημένος ο τραγουδιστής με αφορμή τον θάνατο της 6χρονης Παναγιώτας

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την κοινωνία…

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό – δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε για ο τραγικός πατέρας…

Από την πρώτη στιγμή, είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να δωρίσει τα όργανα της Παναγιώτας. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν ήταν εφικτό για ιατρικούς λόγους.

Στην 6χρονη Παναγιώτα αναφέρθηκε συγκινημένος χτες ο τραγουδιστής Σωκράτης Μάλαμας κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας του στο Κατράκειο Θέατρο.

«Άκουσα αυτό που έγινε στη Νίκαια. Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ…. Ας πάει η ψυχή του όπου είναι να πάει» είπε και στη συνέχεια προσπάθησε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Ο Κήπος», αλλά εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που είχε, δεν άντεξε και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Δεν μπορώ να τραγουδήσω, τραγουδήστε το εσείς…»

Ο τραγουδιστής διέκοψε για λίγα λεπτά τη συναυλία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook