Βαδίζουμε σιγά σιγά στον δεύτερο μήνα του 2021 και με τα σινεμά να παραμένουν κλειστά, θα δούμε τί νέο φέρνει το Netflix για τον Φεβρουάριο.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η streaming υπηρεσία έχει μπόλικο περιεχόμενο για άλλη μια φορά, για όλα τα γούστα. Αρχικά ξεκινάμε στις 5 Φεβρουαρίου με το ασπρόμαυρο και συναισθηματικά ηλεκτρισμένο φιλμ του Sam Levinson, με τίτλο Malcolm & Marie και πρωταγωνιστές τους Zendaya και John David Washington, οι οποίοι τα δίνουν όλα και πάνε “καρφί” για τα Oscars. Ωστόσο, από πρωτότυπες ταινίες έχουμε και την τρίτη ταινία του “To All the Boys”, με την Lara να ετοιμάζεται για την αποφοίτησή της.

Επίσης, μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει το “The Sinner” με την 3η του σεζόν, ενώ έχουμε πρεμιέρα με το Tribes of Europa, το νέο γερμανικό σόου του Netflix με πρωταγωνιστή τον Oliver Masucci ή αλλιώς τον Ulrich Nielsen του Dark.

Ας μπούμε, όμως, στο ψητό με τα highlights του Φεβρουαρίου και όλο το περιεχόμενο που έχει ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

To All the Boys: Always And Forever | 12 Φεβρουαρίου

Ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise του Netflix επιστρέφει με την 3η ταινία. Στο To All the Boys: Always And Forever και με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, θα δούμε την Lara να ετοιμάζεται να τελειώσει το λύκειο και να αρχίσει την ενήλικη ζωή της. Ωστόσο, δύο πολύ σημαντικά ταξίδια τη βάζουν σε σκέψεις σχετικά με το πως θα είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και ο Peter μετά την αποφοίτησή της.

Malcolm & Marie | 5 Φεβρουαρίου

Αυτό το ασπρόμαυρο ηλεκτρισμένο δράμα του Netflix χτυπάει δυνατά την πόρτα των Oscars με πρωταγωνιστές τους Zendaya και John David Washington, οι οποίοι πραγματικά κάνουν επίδειξη ικανοτήτων ως ένα ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα του απόλυτου έρωτα και της διάλυσης.

Space Sweepers | 5 Φεβρουαρίου

Η ταινία λαμβάνει χώρα στο μακρινό 2092 και θα δούμε το Victory, ένα από τα πολλά διαστημόπλοια που επιβιώνουν μέσα σε διαστημικά συντρίμμια. Έτσι, ένας ιδιοφυής πιλότος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, θα ανακαλύψουν ότι δεν βρίσκονται μόνοι τους, αφού θα βρουν μέσα στο πλήρωμα και ένα 7χρονο κορίτσι, συνειδητοποιώντας ότι είναι ένα ανθρωποειδές ρομπότ.

Το Space Sweepers θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix.

The Sinner | 3ος Κύκλος | 7 Φεβρουαρίου

Η 3η σεζόν του The Sinner γίνεται πλέον διαθέσιμη και στο Netflix, με τον Bill Pullman να επιστρέφει για ακόμη μία φορά στο ρόλο του ντετέκτιβ, Harry Ambrose, για να διαλευκάνει και άλλες συνταρακτικές περιπτώσεις εγκλημάτων.

Tribes of Europa | 19 Φεβρουαρίου

Το Tribes of Europa είναι το νέο γερμανικό σόου της υπηρεσίας με πρωταγωνιστή τον Oliver Masucci ή αλλιώς Ulrich Nielsen του Dark. Στην πλοκή θα δούμε ένα μέλλον που δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως θα περιμέναμε. Το 2074, η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε πολλές Φυλετικές πολιτείες που παλεύουν για το ποια θα κυριαρχήσει. Τα τρία αδέρφια Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) και Elja (David Ali Rashed) βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του αιματηρού πολέμου και αναγκάζονται να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Red Dot | 11 Φεβρουαρίου

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο project του Netflix και θα δούμε τις ζωές των David και Nadja που προσπαθούν να φτιάξουν και πάλι τη σχέση τους σε ένα ρομαντικό ταξίδι πεζοπορίας στα βόρεια της Σουηδίας. Πολύ γρήγορα το ταξίδι αναψυχής τους μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν εμφανίζεται μια…κόκκινη κουκκίδα λέιζερ στη σκηνή τους, και αναγκάζονται να φύγουν στην άγρια ερημιά, όπου τους ακολουθεί ένας παρανοϊκός ελεύθερος σκοπευτής.

Από το Unboxholics

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook