Το βιβλίο «Αληθινές γυναίκες» της Αρετής Χαρτοφύλακα παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη!
Σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα αγάπης και αλήθειας, η χαρισματική συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα, παρουσίασε στο κοινό της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Electra Palace, το πρώτο της βιβλίο «Αληθινές Γυναίκες». Στόχος του βιβλίου είναι, να αφυπνίσει τις γυναίκες ώστε να μπορούν να διακρίνουν τις βίαιες συμπεριφορές για να μπορούν άμεσα να απομακρυνθούν από αυτές.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα διακεκριμένες γυναίκες της πόλης κατέθεσαν την άποψη τους για το έργο. Ανάμεσά τους η δικηγόρος και εκπρόσωπος της Woman Act Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, οι δημοσιογράφοι, Μαίρη Αργυριάδου, Χριστίνα Κανατάκη, Πολυξένη Καραμίχα, Έφη Τσαμπάζη, Ερασμία Τσίπου, η ψυχολόγος Δανάη Κίρλα και η επιχειρηματίας Χριστίνα Καραμίχου. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι Δέσποινα Αυγερίδου, Μαρία Σαμολαδά και Μαρία Στύλου.
Κατά γενική ομολογία το θέμα της έμφυλης βίας, της ψυχολογικής και σωματικής καταπίεσης, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων γυναικών οι οποίες κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία, τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης που ακολούθησε και όλες συμφώνησαν ότι ήρθε ο καιρός για τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Women Act. Γυναίκες που εργάζονται εντατικά για ένα κοινό όραμα: να ενθαρρύνουν άλλες γυναίκες έτσι ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα για τον εαυτό τους. Γιατί το αξίζουν.
Το βιβλίο της Αρετής Χαρτοφύλακα φιλοξενεί τις αληθινές ιστορίες 15 γυναικών που υπέστησαν βία σε διάφορες μορφές, με την ίδια να στέκεται δίπλα σε όποια χρειαστεί έναν σύμμαχο.
Οι «Αληθινές Γυναίκες» αποκτούν φωνή. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ζενίθ και έχει αγαπηθεί από το κοινό δίνοντας ένα μοναδικό, ξεχωριστό μήνυμα ενάντια στην έμφυλη βία.
Λίγα λόγια για την Αρετή Χαρτοφύλακα
Η Αρετή Χαρτοφύλακα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Καλλιτεχνική φύση ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική, τη μαγειρική και τη συγγραφή. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, είναι ιδιοκτήτρια της aretiinteriors.com και της «old town luxury suites». Παράλληλα σπουδάζει ψυχολογία στη σχολή
Κοινωνικών ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College. Το βιβλίο της «Αληθινές γυναίκες» είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ζενίθ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ευγενία Σαμαρά, Λάμπρος Φισφής και Βασίλης Μαυρογεωργίου στέλνουν μήνυμα γιορτινής προσφοράς – Πραγματοποιούν παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια και μας καλούν να κάνουμε το ίδιο
- Χωρίς αντίπαλο το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του 2025 κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης
- ΕΡΤ1: Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού δίνουν ραντεβού στην #Παρέα – Οι ξεχωριστοί φίλοι του Δημήτρη Γιαρμενίτη (Β’ Μέρος) – Σάββατο 20.12.2025, στις 22:00
- Το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA : Η μάχη του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για το πρώτο τίτλο του 2026
- Ο 21χρονος μήνυσε τον Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις – «Ηθική δικαίωση ζητάω», είπε – «Οργανωμένο σχέδιο εκβίασης» απαντά ο τραγουδιστής
- Parthenis x Papazó & Akylas powered by ΣΚΡΑΤΣ: Το πιο καλαίσθητο act του MadWalk 2025
- «Αν δεν υποκύψεις δεν θα κάνεις καριέρα», έλεγε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στον 21χρονο που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά
- Νίκος Παππάς: Παραμένει άφαντος για να μην συλληφθεί μετά τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου στο Στρασβούργο – Ο Νίκος Γιαννόπουλος περιγράφει την επίθεση – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook