Αν ανοίξει αυτή η υπόθεση για το τραγούδι, θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα, σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στο «Πρωινό»

Για τις καταγγελίες περί κακοποίησης και παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», τονίζοντας πως «αν ανοίξει η υπόθεση ‘τραγούδι’ θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα».

«Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα, ξέρω για ανθρώπους που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά με τους ηθοποιούς; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα;» τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Θεοφάνους αναφέρθηκε στην καταγγελία της Λυδίας Σέρβου, η οποία αποκάλυψε ότι γνωστός μουσικοσυνθέτης την παρενόχλησε σεξουαλικά στην ηλικία των 15 ετών.

«Η Λυδία ήταν διευθύντρια στο μουσικό εργαστήρι που είχα. Δεν τη γνώριζα την ιστορία. Η Λυδία είναι ένας εξαιρετικά μορφωμένος και σωστός άνθρωπος. Είχε ανάγκη να το πει. Το έκανε. Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα με προβληματίζει αυτό που γίνεται με την τηλεόραση. Πρέπει να στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μέσο. Θέλει βήμα ο άλλος» εξήγησα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook