«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης, δήλωση που αποτέλεσε σημείο έντονου σχολιασμού γνωστών και μη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με φόντο τη σωρεία καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για λεκτική, σωματική ή και σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της ελληνικής showbiz, ήρθε να προστεθεί το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη και οι εις βάρος του καταγγελίες από την ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή και την ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Sky Maddas.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μεσημέρι της Δευτέρας (8/2) ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κι εμείς οι αδερφές, δυστυχώς, τους ξέρουμε πολύ καλά τους ‘άντρες παλιάς κοπής’.

Ήταν οι συμμαθητές που μας κορόιδευαν στο σχολείο, που μας έκαναν τη ζωή κόλαση, πιθηκίζοντας τον ομοφοβικό οχετό που ‘χαν απορροφήσει απ’ τους πατεράδες τους.

Ήταν αυτοί που ξεροστάλιαζαν στα πάρκα μες στη νύχτα, και για να μην παραδεχτούν τον λόγο της παρουσίας τους εκεί, σου τράβαγαν και δυο σφαλιάρες.

Ήταν αυτοί που, σ’ ένα τραπέζι γνωστών και φίλων, έκαναν ασταμάτητα ντεμέκ καλαμπούρια για τους πούστηδες – «φιλικά πάντα».

Ήταν τα αφεντικά κι οι προϊστάμενοι που μας απευθύνονταν με γυναικεία ονόματα κι αντωνυμίες.

Ήταν οι χολωμένοι άγνωστοι που κάθε χρόνο βρίζουν και καταριούνται το Pride, που μοίραζαν αβέρτα ψόφους όταν τόλμησα να ξεστομίσω τις λέξεις ‘ο άντρας μου’, ή να ανεβάσω μια φωτογραφία ενός φιλιού ή μιας αγκαλιάς με τον άνθρωπό μου.

Τύποι βαθιά ανεπαρκείς, που γυρεύουν επάρκεια στη βία και την ασχήμια.

Όντως, πρόκειται για προϊόντα του παλιού κόσμου – και γι’ αυτό είναι καταδικασμένοι να βυθιστούν μαζί του στη λήθη.

Κι εμείς οι αδερφές, δυστυχώς, τους ξέρουμε πολύ καλά τους 'άντρες παλιάς κοπής'.Ήταν οι συμμαθητές που μας κορόιδευαν…

Posted by Auguste Corteau on Monday, February 8, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook