Οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται από το πρωί

Για νέα προβλήματα στο Facebook κάνουν λόγο οι χρήστες της εφαρμογής καθώς η αρχική τους σελίδα δεν εμφανίζει τις συνηθισμένες αναρτήσεις.

Οι αναφορές προβλημάτων άρχισαν να εμφανίζονται στο Down Detector -έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την αναφορά διακοπών λειτουργίας- γύρω στις 6:30 σήμερα το πρωί.

Το 20% των χρηστών έχουν αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή, το 73% με τη ροή και το 7% με τον ιστότοπο γενικά, σύμφωνα με τους WandsWorth Times. To πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι χρήστες στο… Twitter, είναι ότι η αρχική σελίδα δεν εμφανίζει δημοσιεύσεις από φίλους, αλλά- φαινομενικά- τυχαίες δημοσιεύσεις από σελίδες.

Ένας χρήστης έγραψε: «Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας ή τι συμβαίνει τέλος πάντων; Χακαρίστηκε;». Ωστόσο, το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα πρόβλημα- μέχρι στιγμής- ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι έχει χακαριστεί.

Σύμφωνα πάντως, με τις αναφορές του Twitter, το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθώς εμφανίζει διάφορες σελίδες στην αρχική του Facebook.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook