Ο Χάϊμε Μάουσεν δημοσιογράφος και ειδικός περί τα UFO, έδωσε ένορκη κατάθεση στο Κογκρέσο του Μεξικού

Τα σώματα δύο υποτιθέμενων «εξωγήινων» όντων εκτέθηκαν ενώπιον των πολιτικών σε ειδική συνεδρίαση του Μεξικανικού Κογκρέσου.

Τα απολιθωμένα σώματα, που παρουσιάστηκαν από τον δημοσιογράφο και επιστήμονα UFO, Χάιμε Μάουσεν και εκτέθηκαν σε γυάλινες θήκες, ανασύρθηκαν από το Κούσκο στο Περού και λέγεται ότι είναι 1.000 ετών.

“Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της εξέλιξης του κόσμου μας. Δεν ανακτήθηκαν από θραύσματα UFO. Βρέθηκαν απολιθωμένα σε ορυχείο βρύων διατόμων”, είπε ο Χάιμε Μαουσέν, καταθέτοντας ενόρκως.

Ο Μάουσεν είπε ότι τα δείγματα αναλύθηκαν από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) και οι επιστήμονες που κατάφεραν να πάρουν δείγματα DNA έκαναν τεστ ραδιενεργού άνθρακα για να προσδιορίσουν την ηλικία τους.

Ωστόσο, παρά την εντατική εξέταση, τα απολιθώματα βρέθηκαν καλυμμένα με στρώμα άμμου.

«Δεν είμαστε μόνοι στο απέραντο σύμπαν, πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα», είπε ο Μάουσεν , ο οποίος υποστήριξε ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να μάθει για τα μη ανθρώπινα όντα και τις τεχνολογίες.

Ο Μάουσεν συνοδευόταν στη συνεδρία από τον πρώην πιλότο των ΗΠΑ Ράιαν Γκρέιβς και τον Άβι Λόεμπ, καθηγητή αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ο Γκρέιβς παρουσίασε επίσης στοιχεία σε ακρόαση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ τον Ιούλιο.

Είναι πλέον γενικά αποδεκτό στους επιστημονικούς και πολιτικούς κύκλους ότι υπάρχουν ασυνήθιστα φαινόμενα που δεν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν βαθιές διαφωνίες σχετικά με την προέλευσή τους.

Ο Μάουσεν έδωσε μαρτυρία ενόρκως, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έχουν αποδειχθεί και έχει συνδεθεί με ισχυρισμούς για «εξωγήινες» ανακαλύψεις που στη συνέχεια καταρρίφθηκαν

Πηγή: euronews.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook