Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ διαβάζουμε για iPhone αναδιπλούμενα και κάμερα punch hole.

Το ενδεχόμενο να δούμε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη είναι σίγουρα τέτοιο που κεντρίζει την προσοχή. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει η πληροφορία ότι η Apple ετοιμάζει κάτι τέτοιο για το 2023, με την οθόνη να έχει στην πλήρη ανάπτυξή της, διαγώνιο περίπου 8 ιντσών. Είναι προφανές ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει τον ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Fold 2, με το τηλέφωνο να αποκτά λίγη από τη λειτουργικότητα ενός iPad Mini.

Το γεγονός ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να εμφανιστεί το εν λόγω μοντέλο το 2023, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές δείχνει ότι η Apple θέλει να έχει λύσει όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν με τη γραμμή παραγωγής του μελλοντικού μοντέλου.

Τα μελλοντικά iPhone, πάντως, εκτός από τα όσα αναφέρονται παραπάνω για το αναδιπλούμενο iPhone, θα έχουν πιθανότατα και μία σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό τους, καθώς η Apple φέρεται διατεθειμένη να τοποθετήσει την μπροστινή κάμερα σε punch hole στην οθόνη. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να γίνει στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022.

Παράλληλα, υπάρχει η πληροφορία ότι το επόμενο μοντέλο iPhone SE θα είναι βελτιωμένο, με καινούριο, πιο ισχυρό επεξεργαστή και υποστήριξη λειτουργίας 5G. Πολλά, λοιπόν και ενδιαφέροντα τα όσα ετοιμάζει η Apple για τα μελλοντικά iPhone. Μείνετε συντονισμένοι!

Από το techblog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook