Η τελευταία αναβάθμιση του Chrome αναμένεται να βελτιώσει τις επιδόσεις του σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ θα απαντήσει και στα διαχρονικά παράπονα των Windows χρηστών για τη RAM.

Συγκεκριμένα, ο Chrome 89 στα Windows θα εξοικονομήσει έως και 22% μνήμη στις διεργασίες του browser, 8% στο renderer και 3% στην GPU.

Επιπλέον, αυξήθηκε η συνολική ανταπόκρισή του κατά 9%. Πλέον, με πιο έξυπνη διαχείριση αποδεσμεύοντας μνήμη που δε χρησιμοποιεί στην ενεργή καρτέλα, ο Chrome θα επανακτά έως και 100MiB ανά tab, κάτι το οποίο θα αγγίζει το 20% σε μερικά δημοφιλή sites.

Στο macOS αυτή η διαδικασία θα εξοικονομήσει έως και 8% μνήμη, ενώ θα επηρεάσει θετικά και το σκορ του Energy Impact κατά 65%, “κρατώντας το Mac σας δροσερό και τους ανεμιστήρες σιωπηλούς.”

Οι βελτιώσεις στο Android συντελούν σε μείωση χρήσης μνήμης κατά 5%, λιγότερα crashes, 7.5% ταχύτερο άνοιγμα και 2% ταχύτερο φόρτωμα σελίδων. Νεότερα τηλέφωνα που τρέχουν Android 10 και διαθέτουν τουλάχιστον 8GB RAM, θα δουν 8.5% ταχύτερο φόρτωμα σελίδων και 28% πιο ομαλή λειτουργία στο scrolling.

Πηγή: Unboxholics

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook