Το iPhone 13 Pro το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο και ήδη έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία που το θέλει να έχει μαύρο ματ χρώμα. Εκτός από το θέμα του χρώματος σημειώνεται και πάλι ότι το μοντέλο θα λειτουργεί σε δίκτυα 5G, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η πληροφορία αυτή, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει μία και μόνη χρωματική επιλογή για το επερχόμενο iPhone 13 Pro, αφού τόσο το ασημί όσο και το χρυσό χρώμα θα συμπληρώνουν τη διαθέσιμη χρωματική παλέτα της Apple. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες που θέλουν την Apple να πειραματίζεται με το πορτοκαλί και το καφέ χρώμα, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι δεν πρόκειται να δούμε μία αντίστοιχη επιλογή στο iPhone 13 Pro.

Πέρα από τα χρώματα, οι πρόσφατες διαρροές επισημαίνουν ότι θα υπάρχει βελτιωμένη λειτουργία portrait mode, ενώ σημαντικές διορθώσεις εκτιμάται ότι θα υπάρχουν και στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Η πίσω κάμερα θεωρείται πως θα είναι ένα στοιχείο που θα απασχολήσει την παρουσίαση του iPhone 13 Pro.

Αναφορικά με το Portrait Mode θα υπάρχει συνδυασμός δεδομένων από τον αισθητήρα LiDAR και τους αισθητήρες της κάμερας, ενώ στο κομμάτι του OIS θα υπάρχει η λειτουργία OIS correction mode, η οποία θα εγγυάται ότι η εστίαση δεν χάνεται ποτέ, ακόμα και όταν κουνιέται η συσκευή. Μία άλλη φήμη που κυκλοφορεί πολύ είναι ότι η Apple θα παρουσιάσει μαζί και το iPhone 13 Mini.

Aπό το techblog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook