Το iOS 14.5 βρίσκεται ακόμα σε beta, ωστόσο αποκαλύπτεται πως με αυτήν την έκδοση η Apple θα προσφέρει στο χρήστη ένα νέο εργαλείο επαναβαθμονόμησης της μπαταρίας.

Με τον χρόνο, η μπαταρία δεν αποδίδει όπως απέδιδε όταν η συσκευή ήταν καινούρια και ο χρόνος χρήσης της συσκευής μειώνεται. Με αυτό το εργαλείο, οι χρήστες μπορούν να έχουν και πάλι ακριβείς εκτιμήσεις της κατάστασης της μπαταρίας.

Συμπτώματα αυτής της κατάστασης μπορεί να είναι η αναπάντεχη μείωση του ποσοστού της μπαταρίας ή σε μερικές περιπτώσεις η μειωμένη ικανότητα κορυφαίων επιδόσεων. Αυτή η ανακριβής αναφορά της μπαταρίας δεν αντιστοιχεί σε προβλήματα στις πραγματικές επιδόσεις της μπαταρίας.

Ωστόσο το εργαλείο προσφέρεται προς το παρόν μόνο για τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Υπόψιν πως η επαναβαθμονόμηση δεν είναι άμεση και χρειάζεται αρκετούς κύκλους φόρτισης και αποφόρτισης για να ολοκληρωθεί, κρατώντας ακόμα και μερικές εβδομάδες. Όταν ολοκληρωθεί, το μέγιστο ποσοστό χωρητικότητας και τα δεδομένα κορυφαίας επίδοσης θα αναβαθμιστούν στις Ρυθμίσεις. Στην περίπτωση που η επαναβαθμονόμηση δεν είναι εφικτή, η Apple προτείνει την επίσκεψη σε ένα service center για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Από Unboxholics

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook