Η αποκάλυψη ενός dummy του iPhone 13 Pro δείχνει έναν σαφώς διαφοροποιημένο σχεδιασμό για το μπροστινό notch.

To dummy αυτό φαίνεται πως έχει σταλεί από την Apple σε κατασκευαστές αξεσουάρ δείχνοντας ουσιαστικά και τη σχεδιαστική γραμμή που αναμένεται να ακολουθήσει το iPhone 13 Pro.

Οι διαστάσεις του notch, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή είναι 5.35×26.8 χιλιοστά, αντί για τα 5.35×34.83 χιλιοστά του iPhone 12. Επομένως, όλα συνηγορούν ως προς την άποψη ότι το iPhone 13 Pro θα έχει μικρότερο notch, διατηρώντας, φυσικά, τις γνώριμες λειτουργίες του προκατόχου του, όπως είναι για παράδειγμα, η λειτουργία FaceID True Depth.

Νέος σχεδιασμός notch ενόψει για το iPhone 13 Pro

Αυτό που καθίσταται σαφές, πάντως, είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα iPhone με punch hole κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παρομοίως, γνώριμος είναι ο σχεδιασμός και στο πίσω μέρος, με διαφοροποιημένη τη διάταξη, λόγω διαφορετικού συνολικού μεγέθους.

Περιμένουμε τρεις εκδοχές του iPhone 13, το Mini το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.4 ίντσες, το απλό iPhone 13, μαζί με το Pro τα οποία θα έχουν οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και το μοντέλο iPhone 13 Pro Max, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών. Εν αναμονή, λοιπόν, των ανακοινώσεων του Σεπτεμβρίου 2021…

Από το techblog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook