Στις αρχές του μήνα, υπήρξε μία μελέτη η οποία ισχυριζόταν πως η προσθήκη των MagSafe μαγνητών στα νέα iPhone 12, είναι πιθανό να προκαλέσει παρεμβολές σε εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές όπως οι βηματοδότες. Αρχικά η Apple δεν είχε δώσει βάρος στη μελέτη και με ένα έγγραφο υποστήριξης ανέφερε πως το MagSafe δεν αναμένεται να αποτελέσει “μεγαλύτερο ρίσκο παρεμβολών” από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές

Ενώ όλα τα iPhone 12 μοντέλα περιέχουν περισσότερους μαγνήτες από προηγούμενα iPhone μοντέλα, δεν αναμένονται να αποτελέσουν μεγαλύτερο ρίσκο μαγνητικής παρεμβολής σε ιατρικές συσκευές από τα προηγούμενα iPhone μοντέλα.

Έκτοτε όμως, έκανε κάποιες αλλαγές σε αυτό το έγγραφο στο οποίο καλεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν προσεκτικά τις συσκευές τους, καθώς το MagSafe έχει τη δυνατότητα να παρεμβάλει σε βηματοδότες.

Ιατρικές συσκευές όπως εμφυτευμένοι βηματοδότες και απινιδωτές, μπορεί να περιέχουν αισθητήρες οι οποίοι ανταποκρίνονται σε μαγνήτες και ραδιοκύματα όταν έρχονται σε κοντινή επαφή. Για να αποφύγετε πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτές τις συσκευές, κρατήστε το iPhone σας και τα MagSafe αξεσουάρ σε ασφαλή απόσταση από την ιατρική συσκευή σας (πάνω από 15 εκατοστά μεταξύ τους ή πάνω από 30 εκατοστά αν φορτίζουν ασύρματα). Αλλά συμβουλευτείτε το γιατρό σας και τον κατασκευαστή της συσκευής σας για συγκεκριμένες οδηγίες.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook