Με τη νέα έκδοση 8.65 του Twitter, πέρα από την εισαγωγή των Spaces, η δημοφιλής πλατφόρμα άρχισε να ζητά από τους χρήστες iPhone με iOS 14.5 να “κρατήσουν τις διαφημίσεις σχετικές” επιτρέποντας την παρακολούθηση των δεδομένων τους σε άλλες εφαρμογές και websites.

Επιλέγοντας το “Continue” στο pop-up μήνυμα, ανοίγουν οι ρυθμίσεις του iOS στην καρτέλα App Tracking Transparency (ATT) για να μπορέσει ο χρήστης να επιτρέψει την παρακολούθηση.

«Κρατήστε τις διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας επιτρέποντας στο Twitter να παρακολουθήσει τα δεδομένα από άλλες εταιρίες σε αυτή τη συσκευή, όπως τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και τα websites που επισκέπτεστε» λέει το σχετικό μήνυμα.

Να θυμίσουμε πως το ATT έχει αναγκάσει τους developers να ζητούν την άδεια του χρήστη αν θέλουν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες του χρήστη εκτός των εφαρμογών για να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για στοχευμένες διαφημίσεις. Δύο από τις εφαρμογές που έσπευσαν να ζητήσουν πρώτες άδεια με τη νέα iOS αναβάθμιση, ήταν φυσικά το Facebook και το Instagram.

Με πληροφορίες από το Unboxholics

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook