Οι κάτοχοι του Google Pixel 6 εκφράζουν παράπονα για τη λειτουργία του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Google απαντά στις αιτιάσεις των χρηστών, μιλώντας για επιπρόσθετη ασφάλεια η οποία προκαλεί τα συγκεκριμένα bugs.

Πολλοί νέοι κάτοχοι του Google Pixel 6 παρατήρησαν μία ανεξήγητη καθυστέρηση στη λειτουργία του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων του smartphone, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν στην χρήση του PIN προκειμένου να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους.

Η Google απάντησε στις αιτιάσεις αυτές, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, χωρίς, όμως, να δίνει κάποια λύση. Αυτό που τόνισε η Google είναι ότι το Pixel 6 χρησιμοποιεί ενισχυμένους αλγορίθμους λειτουργίας στον fingerprint sensor με γνώμονα την ασφάλεια και αυτός είναι ο λόγος που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα.

Οι καθυστερήσεις στην ανταπόκριση του αισθητήρα, δηλαδή, οφείλονται στην ενισχυμένη ασφάλεια. Σε καμία περίπτωση η Google δεν έκανε αναφορά στη διάθεση κάποιου διορθωτικού πακέτου λογισμικού που να επιτρέπει την καλύτερη λειτουργία του αισθητήρα, χωρίς bugs. To πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει τόσο στο Pixel 6 όσο και στο Pixel 6 Pro.

techblog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook