Το μεγαλύτερο «deal» για την εξαγορά μιας ιδιωτικής επιχείρησης εδώ και δύο δεκαετίες επισφράγισε απόψε ο Έλον Μασκ, καθώς αποκτά το Twitter έναντι ποσού που ανέρχεται σχεδόν σε 44 δισ. δολάρια, όπως έγραψαν οι New York Times.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Έλον Μασκ έκλεισε συμφωνία για την εξαγορά της Twitter Inc έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε μια συναλλαγή που θα μεταβιβάσει τον έλεγχο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και παγκόσμιους ηγέτες στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας Twitter Inc αναστέλλεται, εν αναμονή ανακοινώσεων, όπως έγινε γνωστό από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης..

Νωρίτερα, η μετοχή της εταιρείας Twitter Inc κατέγραφε άνοδο +5,5%, φτάνοντας τα 51,60 δολάρια. Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η εξαγορά της εταιρείας από τον Ίλον Μασκ ο οποίος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters κατέληξε σε συμφωνία να καταβάλει 44 δισεκ. δολάρια.

Με βάση τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι θα λάβουν 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Ο Έλον Μασκ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BCC θέλει ένα πιο απλό twitter με πιο χαλαρούς περιορισμούς αλλά και χωρίς ψεύτικους λογαριασμούς ενώ η είδηση έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους Ρεπουμπλικανούς στις ΗΠΑ καθώς το twitter έχει απαγορεύσει τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook