Το Olympia Golden Beach Resort&Spa ξεχωρίζει για την ακλόνητη αφοσίωσή του να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου ανέσεις και εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών του.

Το OlympiaGoldenBeachResort&Spa, ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, είναι υπερήφανο για να ανακοινώσει τη διάκρισή του ως το «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» για το έτος 2023 και για τα HauteGrandeurGlobalHotelAwards. Αυτή η εξαιρετική διάκριση αναγνωρίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως που ξεχωρίζουν στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.


Διάσημο για την αναγνώριση της αριστείας στον κλάδο της φιλοξενίας, τα HauteGrandeurGlobalHotelAwards απονέμουν αυτό το βραβείο μόνο στα πιο εξαιρετικά ξενοδοχεία, spa και εστιατόρια παγκοσμίως. Το OlympiaGoldenBeachResort&Spa ξεχωρίζει για την ακλόνητη αφοσίωσή του να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου ανέσεις και εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών του.

Η MariniquedeWet, Ιδρύτρια και Πρόεδρος των HauteGrandeurGlobalHotelAwards, δήλωσε: “Αυτά τα βραβεία εμπνέουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε ήδη αξιοσημείωτα καταλύματα φιλοξενίας και καθορίζουν ένα νέο πρότυπο αριστείας. Τα HauteGrandeurGlobalAwards υπερβαίνουν το απλό γεγονός της βράβευσης, αλλάτιμούν τις αρχές της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης, της αποφασιστικότητας, της ηγεσίας και της επιτυχίας. Η αναγνώριση εξάλλου ενθαρρύνει τις ομάδες να παραμένουν θετικές και αποφασισμένες προς τους στόχους τους.”


Η διαδικασία επιλογής περιελάμβανε αυστηρή αξιολόγηση χιλιάδων ξενοδοχείων παγκοσμίως, με το Olympia Golden BeachResort&Spa να ξεχωρίζει ως αξιοσημείωτο παράδειγμα που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό. Η Marinique de Wet, Πρόεδρος & Ιδρύτρια των Haute Grandeur Global Hotel Awards, υπογράμμισε ότι οι νικητές ενσαρκώνουν ουσιαστικά τα καλύτερα στον κλάδο, αντανακλώντας μια αδιάκοπη αφοσίωση στην αριστεία που τους καθιστά την προτιμώμενη επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής.
Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Olympia Golden BeachResort&Spa, δήλωσε ότι νιώθει αμέτρητη υπερηφάνεια και ταπεινότητα για τη λήψη του Επίσημου Βραβείου Αριστείας Haute Grandeur Global. “Αυτή η αναγνώριση αποτελεί αληθινή απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρετης διοίκησης και του προσωπικού μας. Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας αξέχαστες εμπειρίες, από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι τα μεγαλύτερα γεγονότα, και αυτό το βραβείο επαναβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.”

Η προσπάθεια για την αριστεία από το Olympia Golden BeachResort&Spa όχι μόνο αναβαθμίζει τα πρότυπα ποιότητας, στυλ και πολυτέλειας στον κλάδο της φιλοξενίας, αλλά έχει ανοίξει επίσης πόρτες για νέες ευκαιρίες δικτύωσης και πιθανών συνεργασιών.


Ως παγκόσμιος κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, το Olympia Golden BeachResort&Spa εκφράζει την θερμή του εκτίμηση σε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για την αμείωτη υποστήριξή τους. Αυτό το σπουδαίο βραβείο αποτελεί πηγή και κίνητρο, ενθαρρύνοντας το ξενοδοχείο να διατηρεί τη σταθερή επιδίωξη της αριστείας, καθώς επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τα όρια της πολυτέλειας και της φιλοξενίας.

Σχετικά με το Olympia Golden Beach Resort & Spa:
Το OlympiaGoldenBeachResort&Spa είναι ένας εξαιρετικός πολυτελής προορισμός περιτριγυρισμένος από την ομορφιά της Ελλάδας. Σε μια γραφική τοποθεσία, αυτό το βραβευμένο θέρετρο προσφέρει μια μαγευτική απόδραση όπου οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στην απόλυτη απόλαυση και χαλάρωση.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά από πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες, όπως εγκαταστάσεις SPA παγκόσμιας κλάσης που παρέχουν αναζωογονητικές θεραπείες και εμπειρίες ευεξίας. Τα πολυτελή καταλύματα, σχεδιασμένα με γούστο με γνώμονα την κομψότητα και την άνεση, προσφέρουν εκπληκτική θέα στα γύρω τοπίαενώ τα περισσότερα προσφέρουν και άμεση πρόσβαση σε πισίνα.


Με δέσμευση για εξαιρετική φιλοξενία, το OlympiaGoldenBeachResort&Spa ικανοποιεί την επιθυμία κάθε επισκέπτη, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη διαμονή. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν γαστρονομικές απολαύσεις στα εκλεκτά εστιατόρια του θέρετρου, τα οποία σερβίρουν ποικιλία από γκουρμέκαι μη πιάτα που παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά από την περιοχή.

Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα, κάνετε βόλτες στην παρθένα παραλία είτε συμμετέχετε σε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κάθε στιγμή στο OlympiaGoldenBeachResort&Spa είναι ένας αρμονικός συνδυασμός χλιδής και γαλήνης.


Ως πολλαπλός αποδέκτης διαφόρων διάσημων βραβείων, η αφοσίωση του θέρετρου στην αριστεία και η ακλόνητη επιδίωξη να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας έχει παγιώσει τη θέση του ως περιζήτητου προορισμού για απαιτητικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook