Πάρος – Ξέσπασε Ελληνίδα τουρίστρια: Πλήρωσε πλήρωσε 17,5 ευρώ τη χωριάτικη σαλάτα γιατί της χρέωσαν χωριστά το λάδι 2,5 ευρώ! (βίντεο)
«Το λαδάκι χρεώνεται» της απάντησαν
Η Ελληνίδα τουρίστρια που κατήγγειλε μέσω του Tik Tok το περιστατικό είπε ότι της έφεραν μια μικρή χωριάτικη χωρίς λάδι στην τιμή των 15 ευρώ και της χρέωσαν έξτρα ένα μπουκαλάκι λάδι 2,5 ευρώ , με το σύνολο να φτάνει στα 17,5 ευρώ!
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστή ταβέρνα της Πάρου και η Ελληνίδα τουρίστρια ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, περιγράφοντας αναλυτικά την εμπειρία της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια επισκέφθηκε το εστιατόριο μαζί με φίλους και παρήγγειλαν χωριάτικη σαλάτα. Όταν το πιάτο έφτασε στο τραπέζι, διαπίστωσαν ότι δεν περιείχε καθόλου ελαιόλαδο. Ζήτησαν από το προσωπικό να τους προσθέσει, όμως τους προσφέρθηκε ένα μικρό, σφραγισμένο μπουκαλάκι με λάδι, το οποίο τελικά χρεώθηκε με 2,5 ευρώ. Με δεδομένο ότι η σαλάτα κοστολογούνταν ήδη στα 15 ευρώ, το τελικό ποσό ανέβηκε στα 17,5 ευρώ.
Η τουρίστρια εξέφρασε την ενόχλησή της, ρωτώντας τον σερβιτόρο για τη χρέωση. Όπως δήλωσε στο βίντεο: «Τον ρώτησα γιατί χρεώθηκε το λάδι, και μου απάντησε πως “κανονικά το λαδάκι χρεώνεται”». Διευκρίνισε, πάντως, πως το ζήτημα δεν ήταν οικονομικό, αλλά ζήτημα σεβασμού προς τον πελάτη. «Προφανώς και μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο έτσι. Είναι θέμα αρχής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
@its_ina98
Το περιστατικό έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες χρήστες να στηρίζουν την τουρίστρια και να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές. Πολλοί επισημαίνουν πως η αισχροκέρδεια σε τουριστικά νησιά πλήττει όχι μόνο την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και τη συνολική εικόνα της ελληνικής φιλοξενίας, ιδίως σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο είναι ιδιαίτερα έντονος.
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
- Π. Παυλόπουλος: Πώς η καταχρηστική, και μάλιστα κατά συρροήν, επίκληση της Εθνικής Ασφάλειας εις βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών οδήγησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers
- Κατσέλη: Να συμπορευτεί η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πού θέλει να πάει (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook