Ο επικεφαλής της British Airways δήλωσε ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού θα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς.

Το ίδιο είπε, πρέπει να ισχύει και για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί εφόσον έχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ…

Η βρετανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι τα μη απαραίτητα ταξίδια εντός και εκτός Βρετανίας δεν θα επιτραπούν τουλάχιστον μέχρι τις 17 Μαΐου και επισημαίνει ότι η επιστροφή στα ταξίδια θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη φέρει σε μειονεκτική θέση όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Άλλωστε η σχετικά μικρή διαθεσιμότητα των εμβολίων και οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να μυν υπολογιστεί… Η Βρετανία έχει ήδη χορηγήσει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19 στο 44% των ενηλίκων της χώρας, κυρίως σε όσους είναι άνω των 60 ετών.

Η British Airways ζητά από τη βρετανική κυβέρνηση να συνεργαστεί με άλλες κυβερνήσεις για να ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια.

Ο επικεφαλής της εταιρείας επεσήμανε ότι η Γαλλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ισπανία φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική να δεχθούν Βρετανούς τουρίστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook