«Ψευδομάρτυρα» χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τον Χρήστο Καλογριτσά, με αφορμή τη σημερινή του κατάθεση την προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

«Ο διακαής πόθος του ψευδομάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα να μην επιστρέψει τα τρία εκατ. ευρώ και να πολιτικοποιήσει μια καθαρά ιδιωτική διαφορά δεν κρύφτηκε ούτε στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής» λένε από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ομολογία του.

Καλογρίτσας: «Ήρθα εδώ να μιλήσω για την εικονικότητα της σύμβασης, όχι για να μην πληρώσω τα τρία εκατομμύρια. Αυτά ούτως ή άλλως δεν θα τα πληρώσω. Από αυτή τη διαδικασία θα βγάλω λεφτά».

Υπενθυμίζουμε ότι ένα ακόμα τεκμήριο που καταρρίπτει τα περί «μπροστινού» είναι η υπεύθυνη δήλωση του υιού Καλογρίτσα (4/7/2016, ενάμισι μήνα, δηλαδή, πριν τη συνάντηση Καλογρίτσα-Χούρι και δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό) ότι έχει τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν ως μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του.

Ο κ. Καλογρίτσας, ωστόσο, όπως ο ίδιος έδειξε στην επιτροπή, αγωνιά ιδιαιτέρως για τον συνεταίρο του και σύμβουλο Μητσοτάκη εκείνη την περίοδο, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο αποκάλεσε «παιδί» του.

Οψόμεθα…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook