Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκες για τρία χρόνια, ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές του μεταγραφές.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον 31χρονο εξτρέμ να υπογράφει το νέο τριετές συμβόλαιό του και να ανακοινώνεται από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ολλανδός εξτρέμ με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό ο οποίος κλείνει με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές του μεταγραφές. Καθώς ο Ροντρίγκες είναι ένας εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει και άλλο μεσοεπιθετικά τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ροντρίγκες επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο είχε αγωνιστεί τη διετία 2015-17 όντας μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ με την οποία είχε 58 συμμετοχές με 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι του 2017 ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε στη Γαλατασαράι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Ροντρίγκες έμεινε στη “Γαλατά” ενάμιση χρόνο, έχοντας σε 78 παιχνίδια 16 τέρματα.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αλ Ιτιχάντ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 έναντι εννιά εκατομμυρίων ευρώ. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας παρέμεινε για έξι μήνες και είχε 11 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε στην Τουρκία ως δανεικός για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ όπου μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα.

Ο 31χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Αλ Ιτιχάντ, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21 με 17 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ ενώ φέτος είχε προλάβει να παίξει σε δύο ματς ως βασικός στις αρχές Αυγούστου αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

SPORT24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook