Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με δύο ασίστ του Μπαράλες και γκολ του Μουνάφο και του Φερνάντεθ

Οι Αρκάδες επικράτησαν της ομάδας του Αγρινίου κερδίζοντας τους 2-0 για τη 17η αγωνιστική της Super League. Ο Χερόνιμο Μπαράλες άφησε τον ρόλο του σκόρερ και μοίρασε τις δύο ασίστ στα γκολ που πέτυχε ο Αστέρας και κατάφερε έτσι να πιάσει τον Ατρόμητο στην έκτη θέση της βαθμολογίας η οποία δίνει εισιτήριο για τα πλέι οφ. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ήταν κακός και με την ήττα αυτή παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό πίεζε με αποτέλεσμα μόλις στο 7′ να ανοίξει το σκορ. Ο Ρεγκίς σέντραρε από δεξιά, ο Μπαράλες έκανε κεφαλιά-πάσα προς τον αμαρκάριστο Μουνάφο, ο οποίος με προβολή σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Παρά το προβάδισμα, η ομάδα του Αστέρα δεν σταμάτησε να πιέζει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κυνηγώντας κι ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το ματς. Και τα κατάφερε στο 69′ όταν και πάλι από κεφαλιά-πάσα του Μπαράλες, ο Φερνάντεθ πέρασε τον Μαλή και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κνετ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (77′ Μπέλοκ), Ριέρα (61′ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (62′ Καπίγια), Ρεγκίς (89′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (82′ Τζανακάκης), Γκόμες, Μάζουρεκ, Αρσούρα (63′ Τσιγγάρας), Μανθάτης (68′ Αριγίμπι), Ταχάρ (82′ Γιάκολις), Μαλής, Ντίας, Βέργος (63′ Ματσόλα).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook