Πρωταγωνιστής σε αισθησιακές ταινίες αγαπημένος παίκτης του Big Brother.

Το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί στο κοινό πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, αποφάσισε να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η πορνό ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νικόλας Παπαπαύλου έχει τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει και γνώριμη παρέα, τον Φίλιππο Αρβανίτη, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ενώ πλέον κάνει καριέρα στις αισθησιακές ταινίες.

Στο ρεπορτάζ της Espresso με backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Νικόλας Παπαπαύλου δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες λίγο πριν την λήψη. Παρόντες στα γυρίσματα ήταν η Ίνα Ινάκι και ο Φίλιππος Αρβανίτης.

Το στόρι θέλει τους δύο άντρες να υποδύονται τα αδέλφια, με μεγαλύτερο τον Νικόλα. Ο Νικόλας έχει τα γενέθλιά του και ο μικρότερός του αδελφός του έχει ένα δώρο έκπληξη.

Ο delivery που θα φέρει στον Νικόλα το δώρο του θα του προτείνει να το δοκιμάσει για να δει αν του κάνει. Πρόκειται για ένα εσώρουχο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι με τους δύο άντρες να έρχονται πολύ κοντά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook