Από το Big Brother στις gay ερωτικές ταινίες
Πρωταγωνιστής σε αισθησιακές ταινίες αγαπημένος παίκτης του Big Brother.
Το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί στο κοινό πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, αποφάσισε να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Η πορνό ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νικόλας Παπαπαύλου έχει τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει και γνώριμη παρέα, τον Φίλιππο Αρβανίτη, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ενώ πλέον κάνει καριέρα στις αισθησιακές ταινίες.
Στο ρεπορτάζ της Espresso με backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Νικόλας Παπαπαύλου δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες λίγο πριν την λήψη. Παρόντες στα γυρίσματα ήταν η Ίνα Ινάκι και ο Φίλιππος Αρβανίτης.
Το στόρι θέλει τους δύο άντρες να υποδύονται τα αδέλφια, με μεγαλύτερο τον Νικόλα. Ο Νικόλας έχει τα γενέθλιά του και ο μικρότερός του αδελφός του έχει ένα δώρο έκπληξη.
Ο delivery που θα φέρει στον Νικόλα το δώρο του θα του προτείνει να το δοκιμάσει για να δει αν του κάνει. Πρόκειται για ένα εσώρουχο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι με τους δύο άντρες να έρχονται πολύ κοντά!
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αντισημίτης δικτάτορας, έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»: Ο Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν μετά το τουρκικό ένταλμα για τη σύλληψή του
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε έκπληξη σε πανηγύρι της Αστυπάλαιας – Πήρε το μικρόφωνο μετά τη βραδινή έξοδο με την Αλεξάνδρα Νίκα, τη Σίλια Κριθαριώτη και τον Νίκο Τσάκο (βίντεο)
- Ιός του Δυτικού Νείλου: Σε Λούτσα και Μαρκόπουλο τα περισσότερα κρούσματα – Αναμένεται αύξηση τις επόμενες ημέρες (βίντεο)
- Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του Νετανιάχου – Οι κατηγορίες
- Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό» ο Αντώνης Πανούτσος, προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου
- ΕΡΤ: Οι προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις και τουρνουά ζωντανά και αποκλειστικά σε ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και στα κανάλια ERTSPORTS στο ERTFLIX
- «STUDIO ΣΤΙΣ 3»: Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο – Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15.00, στον ΣΚΑΪ
- MEGA – «Live News»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 15:40
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook