Ημερομηνίες μετάδοσης: Από Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00

Όσο η Διώνη προσπαθεί να χωνέψει το νέο του διαζυγίου της, ο Χαράλαμπος προσπαθεί να διαχειριστεί τον «αρραβώνα» της Σούλας με τον Λουδοβίκο. Στο σπίτι του Φεγκούδη, οι παρευρισκόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με συγκλονιστικές αποκαλύψεις, οι οποίες γίνονται χιονοστιβάδα που απειλεί να παρασύρει τους πάντες και ξαφνικά… ακούγονται πυροβολισμοί…

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κοινωνικής κομεντί «Σε ξένα χέρια», που μεταδίδονται από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 76ο. Η κληρονομιά της θείας αποδεικνύεται μεγαλύτερο βάσανο για τον Λουδοβίκο απ’ όσο περίμενε. Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Σούλα.

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να λάβει δραστικές αποφάσεις και να ακολουθήσει την καρδιά του, την ίδια στιγμή που ο Μάνος νιώθει περισσότερο καταπιεσμένος και αδικημένος από ποτέ.

Η Μαριτίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα της και αποφασίζει να ανοίξει τα δικά της φτερά. Η επιστροφή της στο σπίτι, όμως, μόνο ευχάριστα πράγματα δεν προμηνύει για την Τόνια.

Ο Πάρης συναντά επιτέλους τον Εύρη και σε αυτήν τη συνάντηση διακυβεύονται περισσότερα απ’ όσα φαίνονται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Διώνη προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του περιδέραιου.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 77ο. Η Τόνια τρέχει στο αστυνομικό τμήμα να δει τι τρέχει με τον Φλοριάν ενώ ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο τον Λουδοβίκο προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της θείας του. Ο Πάρης χάνει τη φωνή του από την ταραχή του με κάτι που μαθαίνει και η Μαριτίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου.

Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει η Διώνη από τον Πιπερόπουλο για να του κάνει τη χάρη που της ζητάει; Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στο σχέδιο που της προτείνει η αστυνομία για να βρουν το παιδί της;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 78ο. Η Διώνη προσπαθεί να χωνέψει το νέο του διαζυγίου. Ο Χαράλαμπος προσπαθεί να διαχειριστεί τον «αρραβώνα» της Σούλας με τον Λουδοβίκο. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια του Χρύσανθου με τους εργαζόμενους, ενώ η Σούλα κι ο Λουδοβίκος ετοιμάζονται για την άφιξη της ξαδέρφης.

Η Διώνη αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Μαριτίνα στο δείπνο, αλλά της γυρίζει μπούμεραγκ. Ποια θα είναι η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη στο δείπνο;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 79ο. Οι αποκαλύψεις στο σπίτι του Φεγκούδη γίνονται χιονοστιβάδα που απειλεί να παρασύρει τους πάντες. Η Διώνη προσπαθεί να αντικρούσει τις επιθέσεις, όσο η Ντάντω πασχίζει να έρθει στο φως η αλήθεια. Ο Φεγκούδης καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Ο Πάρης προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένα τα δικά του μυστικά, ενώ η Μαριτίνα, έχοντας δεχτεί επίθεση από τη Διώνη, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Κι αυτό είναι το φυτίλι που θα οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις.

Στο μεταξύ, η Σούλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουδοβίκο με κάθε τρόπο. Η απρόσμενη επίσκεψη όμως της ξαδέρφης Γρηγορίας απειλεί να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00

Επεισόδιο 80ό. Όσοι βρίσκονται στο σπίτι του Φεγκούδη αναστατώνονται από τους πυροβολισμούς που ακούγονται. Πάνω σε έναν καυγά, ο Χαράλαμπος σπρώχνει τον Πιπερόπουλο και χάνει τις αισθήσεις του. Ο Λουδοβίκος προκειμένου να πείσει τη Γρηγορία ότι λέει την αλήθεια, περνά το βράδυ στον καναπέ της Σούλας, ενώ την επόμενη μέρα τον επισκέπτεται στο μαγαζί η Γρηγορία όπου τον βάζει να υπογράψει ένα συμφωνητικό ασύμφορο για τον ίδιο.

Η έλευση της Μάρως τον γλιτώνει. Η Διώνη θυμώνει με τον Πάρη που φιλοξένησε την Τραβιάτα και η Μαριτίνα πάει να δει πώς αλλάζει η Τόνια το μωρό – μια εκπαιδευτική συνάντηση που θα καταλήξει σε έντονη λογομαχία…

Η ιστορία…

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται  κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Πρωτότυπη ιδέα-σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σεναριογράφοι: Αναστάσης Μήδας, Λεωνίδας Μαράκης, Γεωργία Μαυρουδάκη, Ανδρέας Δαίδαλος, Κατερίνα Πεσταματζόγλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Αντρέας Γούλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολόγος: Νινέτ Ζαχαροπούλου
Επιμέλεια σειράς: Ντίνα Κάσσου
Παραγωγή: Γιάννης Καραγιάννης/J. K. Productions

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Χαράλαμπος Φεγκούδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Τζόρνταν Πιπερόπουλος), Ρένια Λουιζίδου (Σούλα Μαυρομάτη), Βάσω Λασκαράκη (Τόνια Μαυρομάτη), Χριστίνα Αλεξανιάν (Διώνη Μαστραπά-Φεγκούδη), Κυριάκος Σαλής (Μάνος Φεγκούδης), Σίσυ Τουμάση (Μαριτίνα Πιπεροπούλου), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μάρω Αχτύπη), Τάσος Γιαννόπουλος (Λουδοβίκος Κοντολαίμης), Λεωνίδας Μαράκης (παπα-Χρύσανθος Αχτύπης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Πελαγία Μαυρομάτη), Τάσος Κονταράτος (Πάρης Φεγκούδης, αδελφός του Μάνου), Μαρία Μπαγανά (Ντάντω Μαστραπά), Νίκος Σταυρακούδης (Παντελής), Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου (Έμιλυ), Σωσώ Χατζημανώλη (Τραβιάτα), Αθηνά Σακαλή (Ντάνι), Ήρα Ρόκου (Σαλώμη), Χρήστος Κοντογεώργης (Φλοριάν), Παναγιώτης Καρμάτης (Στέλιος), Λαμπρινή Σκρέκα (Jane).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook