Η γυναίκα –θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου και όχι μόνο, η Ορνέλα Μούτι, εντυπωσιάζει με ένα βίντεο που ανέβασε η κόρη της.

Η Ορνέλα Μούτι, όταν ρωτήθηκε από την κόρη της για το θέμα του body shaming, απάντησε: «Τι με νοιάζει εμένα; Αυτή είμαι, όποιος με θέλει, του αρέσω!».

Το body shaming είναι ένα πραγματικό θέμα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα social media. Διάσημοι και μη χρησιμοποιούν το Instagram για να δείξουν το σώμα τους το οποίο πολλές φορές φιλτράρεται για να δείχνει τέλειο. Άλλοι πάλι αφήνουν το σώμα τους όπως είναι για να περάσουν το μήνυμα να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας.

Αυτό έκανε και η Ορνέλα Μούτι. Το βίντεο που ανέβασε η κόρη της ηθοποιού και τη δείχνει να κάνει το μακιγιάζ της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ψηλοτάκουνες μπότες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και άπειρα κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές.

Οι περισσότεροι την έχουν γεμίσει με κομπλιμέντα όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για την ειλικρίνεια με την οποία παρουσιάζει τον εαυτό της στο κοινό, χωρίς φίλτρα.

Η Ορνέλα Μούτι είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο δικό της Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από το σήμερα όσο και από το παρελθόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook