Τα παιδιά χρειάζονται την προσοχή των γονιών τους 24 ώρες το 24ωρο γιατί ξαφνικά πολλά άσχημα μπορούν να συμβούν

Ιδιαίτερη προσοχή τα παιδιά θέλουν στο δρόμο καθώς δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και οι κινήσεις τους χωρίς την προσοχή των μεγάλων μπορεί να αποβεί μοιραία ακόμη και για τη ζωή τους.
Οι γονείς θα πρέπει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση γιατί αρκεί μια στιγμή χαλαρότητας και απροσεξίας για να γίνει το μοιραίο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που βλέπουμε από κάμερα αυτοκινήτου, η μητέρα δεν έχει παρατηρήσει ότι ο μικρός γιος της έχει ξεφύγει από την προσοχή της και κινείται προς τον δρόμο.
Όταν το αντιλαμβάνεται τρέχει πίσω του, όμως είναι πλέον πολύ αργά. Το παιδί έχει περάσει στο αντίθετο ρεύμα, όπου έρχεται ένα αυτοκίνητο.
Ευτυχώς η ταχύτητα που έχει το όχημα αυτό δεν είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην το χτυπήσει με τον προφυλακτήρα.
Έτσι ο πιτσιρικάς, έχοντας και την τύχη με το μέρος του , καταφέρνει με κάποιο μαγικό τρόπο να χωθεί κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο συνεχίζει την πορεία του και περνάει από πάνω του.

Και ενώ όλοι περιμένουν τα χειρότερα, τελικά ο μικρός βγαίνει από την άλλη πλευρά χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Η μητέρα του πάντως αλλά και όσοι είδαν την σκηνή πρέπει να την θυμούνται για πάντα.

Πηγή: newsauto.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook