Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει πως ένα ψάρι είναι υπεύθυνο για την απώλεια του κινητού μιας γυναίκας στις Φιλιππίνες.

Θύμα κλοπής με δράστη ένα… ψάρι έπεσε μία γυναίκα στις Φιλιππίνες, με την ίδια αλλά και όσους βρίσκονταν στη βάρκα να μένουν άναυδοι.

Η νεαρή, που ονομάζεται Maquilan είδε το κινητό της να κάνει φτερά και να καταλήγει στο βυθό της θάλασσας.

Η ίδια βρισκόταν σε σκάφος στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Λέιτε και έβγαζε φωτογραφίες με τη φίλη της, όταν ένα ασημένιο ιπτάμενο ψάρι πήδηξε και «άρπαξε» το τηλέφωνο, που ακουμπούσε στα γόνατά της. Η συσκευή έπεσε στη θάλασσα και η ίδια έμεινε άφωνη, με αυτό που συνέβη.

Ένας φίλος της κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο. Σε αυτό, διακρίνεται το ψάρι να πηδά στη βάρκα, να συγκρούεται με το κινητό και εκείνο με τη σειρά του να πέφτει στον ωκεανό.

Η Maquilan σαστισμένη προσπαθεί να καταλάβει πώς εξαφανίστηκε το τηλέφωνό της. Μόλις συνειδητοποιεί ότι η συσκευή βρίσκεται πλέον στο βυθό της θάλασσας, εξαιτίας ενός ψαριού, ταράζεται.

Οι δύο γυναίκες ενημέρωσαν αμέσως τον υπεύθυνο του σκάφους, ο οποίος βούτηξε στο νερό και προσπάθησε να βρει το κινητό αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, προς έκπληξη όλων η συσκευή λίγες ώρες μετά ξεβράστηκε στην ακτή.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook