Σοκ σε αγώνα χόκεϊ με έναν 29χρονο αθλητή να τραυματίζεται θανάσιμα στο λαιμό.

Ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν δέχτηκε χτύπημα από παγοπέδιλο στον λαιμό.

Πρόκειται για τον 29χρονο Άνταμ Τζόνσον που τρυματίστηκε σε ένα σοκαριστικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα που διακόπηκε και οι θεατές συντετριμμένοι έκλαιγαν με λυγμούς.

Ο Αμερικανός αθλητής πιστεύεται ότι δέχτηκε χτύπημα από τη λεπίδα στον λαιμό κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Nottingham Panthers και των Sheffield Steelers στην Utilita Arena Sheffield.

Σε απελπιστική κατάσταση η μητέρα του Kari μοιράστηκε την θλίψη της στα social media γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά κατέρρευσε προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς οι παίκτες και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

8.000 οπαδοί έγιναν μάρτυρες του τρομακτικού δυστυχήματος και το παιχνίδι διακόπηκε.

Η ανακοίνωση της ομάδας του παίκτη

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο στο γήπεδο όπου παρέλαβε τον αθλητή. Οι θεατές άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

Το φρικιαστικό ατύχημα φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν παίκτη των Sheffield Steelers καθώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει έναν άλλο συμπαίκτη του Τζόνσον.

Τα πλάνα δείχνουν τον Τζόνσον να δέχεται χτύπημα στον λαιμό από ένα παγοπέδιλο και στη συνέχεια καταρρέει. Αιμορραγεί έντονα, καταφέρνει να σηκωθεί και οι συμπαίκτες του τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook