Η κοπέλα είναι Ελληνίδα και φάν της ΑΕΚ και ο νεαρός είναι Γάλλος και οπαδός της Μαρσέιγ. Η πρόταση έγινε έξω από την OPAP Arena

Η Μαρσέιγ επικράτησε πριν από λίγες ημέρες με 2-0 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και απέκτησε πλεονέκτημα (έναντι της Ένωσης) για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων που έχουν αδελφοποιηθεί πήγαν μαζί στο γήπεδο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων ήταν και το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Άντονι με τη Μαρία.

Ο άνδρας είναι Γάλλος φαν της Μαρσέιγ και η κοπέλα είναι Ελληνίδα φίλαθλος της ΑΕΚ. Οι δύο τους είναι ζευγάρι και ο Άντονι όταν έγινε η κλήρωση αποφάσισε πως πρέπει να της κάνει πρόταση γάμου πριν από το παιχνίδι της Αθήνας.

Ο Γάλλος είχε ζητήσει να κάνει την πρόταση πριν τον αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Έτσι έκανε την πρόταση γάμου μετά τον αγώνα έξω από την OPAP Arena.

Οπαδοί και των δύο ομάδων είχαν πάρει θέση, ο Γάλλος έσκυψε έβγαλε από την τσέπη του το μονόπετρο, το πρόσφερε στην Μαρία και εκείνη εν μέσω αποθέωσης είπε το “ναι”!

@laprovence_

💍 Quand Anthony, supporter de l’OM, demande Maria, fan de l’AEK, en mariage avant le match #om #aekom #athenes #pourtoi #amour #demandeenmariage

♬ son original – laprovence_

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook