Το φορτηγό κρεμόταν επί μισή ώρα πάνω από το νερό με την 26χρονη οδηγό να ζεί τρομακτικές στιγμές, αλλά να παραμένει ψύχραιμη .

Σοκαριστικά πλάνα κατέγραψε κάμερα από το εσωτερικό νταλίκας λίγο πριν το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και κατέληξε να κρέμεται από μια… κλωστή στην πολυσύχναστη γέφυρα Clark Memorial Bridge στην πόλη Λούισβιλ της πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ.

Η 26χρονη οδηγός κατέληξε να συγκρούεται με φορτηγό από την αντίθετη λωρίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βγει εκτός πορείας.

Στα πλάνα φαίνεται το φορτηγό να βγαίνει από τη λωρίδα κυκλοφορίας του για να αποφύγει να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί, προτού καταλήξει να πέφτει πάνω στην 26χρονη. Εκείνη με τη σειρά της αρχίζει τους ελιγμούς για να αποφύγει τη σύγκρουση και καταλήγει να σπάει το κιγκλίδωμα της γέφυρας και να κρέμεται.

Σύμφωνα με τη Daily Mail βρισκόταν επί μισή ώρα στην καμπίνα της νταλίκας προτού την απεγκλωβίσουν με ασφάλεια οι διασώστες.

Μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι ο οδηγός του φορτηγού έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι στη συνέχεια πέρασε στις αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας, χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα και στη συνέχεια χτύπησε τη νταλίκα της 26χρονης.

Τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν μια τολμηρή διάσωση μετά το περιστατικό, με πυροσβέστη να κρέμεται από έναν γερανό προς το μέρος της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook