Σήμερα η Ουκρανία, αύριο ολόκληρη η Ευρώπη αναφέρεται στο συμβολικό βίντεο της ουκρανικής Βουλής για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Το βίντεο τελειώνει με μια φράση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Δώστε μας μια ευκαιρία να ζήσουμε».

Για να ενισχύσει τις εκκλήσεις προς τη Δύση, για κλείσιμο των διαδρόμων στους ουρανούς της Ουκρανίας, ώστε να αναχαιτιστούν τα ρωσικά αεροπλάνα, η Rada ανήρτησε το πρωί του Σαββάτου ένα συμβολικό βίντεο στα social media.

Σε αυτό βλέπουμε βόμβες να πέφτουν από στρατιωτικά αεροπλάνα στον Πύργο του Αϊφελ, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά και στην περιοχή της Όπερας του Παρισιού.

«Ο διάσημος πύργος του Άϊφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα», γράφει το ουκρανικό κοινοβούλιο στη λεζάντα. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», καταλήγει το βίντεο, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook