Σε γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης πήγαν δύο ζευγάρια μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση αλλά προκάλεσαν μεγάλη ταραχή.

Ο… πανικός , όπως γράφει το makthes.gr, ξεκίνησε όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους. Οι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν. Αντ’ αυτού μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

Στη συνέχεια, οι πελάτες αντέδρασαν και τους έβρισαν αλλά αρχικά αποχώρησαν. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να αναποδογυρίζουν τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το makthes.gr, το πρωί της Κυριακής (17.04.2022) σε πολύ γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, περίπου στις 9:30. Οι δύο άνδρες συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια…

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν»

Μιλώντας στο makthes.gr, ο ιδιοκτήτης του γνωστού πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται» τονίζει ο κ. Τσαρούχας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook