Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με το γαμπρό να χτυπά τη νύφη παρουσία συγγενών και φίλων.

Το βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που ένας γαμπρός στο Ουζμπεκιστάν χτυπά με απίστευτη βιαιότητα τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους, επειδή τον νίκησε σε παιχνίδι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι νεόνυμφοι είχαν ανέβει στη σκηνή του χώρου όπου γινόταν η δεξίωση, όταν ένα άτομο που έκανε μια πρόποση τους πρότεινε να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε ένα παιχνίδι, οι όροι του οποίου δεν προσδιορίζονται.

Η νύφη κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι και, όταν ο γαμπρός συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει, σήκωσε εξαγριωμένος τη γροθιά του και χτύπησε την ανυποψίαστη γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σοκαρισμένη, η νύφη έβαλε το χέρι της στο σημείο που είχε δεχθεί το δυνατό χτύπημα, και στη συνέχεια αποχώρησε από τη σκηνή, συνοδευόμενη από δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ ο γαμπρός παρέμεινε στο ίδιο σημείο, δείχνοντας τελείως ατάραχος.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι γνωστό τι συνέβη μετά τη βάρβαρη επίθεση και την αποχώρηση της νύφης από τη σκηνή, ενώ δεν υπήρχε και κάποια ανακοίνωση από τις τοπικές αρχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook