H καταγγελία της γυναίκας που στρέφεται κατά του ινστιτούτου αισθητικής και μιας πλαστικής χειρουργού που θεωρεί υπεύθυνους για την περιπέτεια που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή

Της είπαν ότι εάν δε θεραπεύσουν εκείνοι τις κύστες στο πρόσωπό της, θα πάθει καρκίνο. Την έπεισαν να δώσει όλες τις, τις οικονομίες.

«Μου τη σύστησαν πριν έναν χρόνο περίπου σαν την καλύτερη πλαστικό χειρουργό πανελλαδικά. Μου είπαν ότι χειρουργεί στις μεγαλύτερες κλινικές εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης».

Το αποτέλεσμα; Φρικτό. Οκτώ μήνες ασύλληπτης ταλαιπωρίας και αδιανόητου πόνου, γιατί επέλεξε να πάει στο ινστιτούτο αισθητικής που αντί για υαλουρονικό κάνει ενέσεις με φυσιολογικό ορό.

«Θα πάθεις καρκίνο»
«Πήγα για να ένα φρεσκάρισμα στο οβάλ του προσώπου. Ήταν φιλική και εγκάρδια, μου είπε ‘έχεις ένα πολύ δύσκολο πρόσωπο, είμαι ειδική και μοναδική στο είδος’. Μου πρότεινε πεπτίδια και όταν πήγα μετά από μερικές μέρες, το πρόσωπό μου ήταν χειρότερα. Μου είπε ‘κάτι έχω εντοπίσει, έχεις κύστες εσωτερικές και είμαι η μοναδική που το βρήκα, έχω ειδικευτεί στην Αμερική τρία χρόνια για το συγκριμένο, που αν δεν τις εξαλείψεις αμέσως θα πάθεις καρκίνο’, μου είπε».

Η θεραπεία για τις δήθεν κύστες κόστισε, για 8 μήνες, 43.000 ευρώ.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση, το πρόσωπό μου είχε σπασμούς φοβερούς, είχε κραδασμούς, φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να μιλήσω, να κοιμηθώ. Όταν την έψαχνα να την βρω, δεν το σήκωνε, ήταν εξαφανισμένη εντελώς».
Όπως λέει το θύμα στο MEGA, έχει κινηθεί δικαστικά με άλλα θύματα του συγκεκριμένου ινστιτούτου.

«Έχω κάνει μήνυση, απορώ πώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί. Είναι εγκληματίες, πώς λειτουργούν ακόμη και σήμερα, πώς είναι δυνατόν! Κόντεψα να πεθάνω», λέει η γυναίκα φανερά εκνευρισμένη.

«Έκανα καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο, πήγα και στοιχεία, φωτογραφικό υλικό, αλλά αδιαφορήσαν παντελώς», καταγγέλλει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook