Tο μήνυμα της Μαρίας Πολύζου: «Ο καρκίνος είναι δώρο Θεού, μην τα παρατάς»

Η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας παίρνοντας αφορμή από τη δική της μάχη με τον καρκίνο
Με μια μακροσκελή ανάρτηση η αθλήτρια, Μαρία Πολύζου μιλά για όσα αναθεώρησε στη ζωή της, μετά τη μάχη της με τον καρκίνο.
Δημοσίευσε μάλιστα και δύο φωτογραφίες. Μία από το σήμερα και δεύτερη από το νοσοκομείο, αμέσως μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί πριν από 4 χρόνια
Μαρία Πολύζου – Αναλυτικά η ανάρτησή της
«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που γιορτάζεις μέσα σου σαν να είναι δυο φορές τα γενέθλια της ζωής σου! Αφήνοντας πίσω τον καρκίνο 4 χρόνια από εκείνη την ημέρα του χειρουργείου και τόσων μηνών να αγωνίζεσαι στα νοσοκομεία , ξέρεις ότι δεν έχεις καιρό για χάσιμο!
Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο! Η ζωή συνεχίζεται και έχεις μια δεύτερη ευκαιρία που σου έχει δοθεί! Είσαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ και Προχωράς σε άλλο επίπεδο! Για όλες τις γυναίκες που περνούν τον καρκίνο θα ήθελα να τους πω ότι, ο καιρός περνά γρήγορα και όλα επανέρχονται , πιο όμορφα και πιο δυνατά αυτή την φορά !
Ο καρκίνος είναι σαν κάποιος να σου δίνει μια δυνατή μπουνιά και να σου λέει.. σταματά τώρα. Περίμενε .. ανάπαυλα!! Που πας ? Ο καρκίνος είναι ένας μεγάλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ που έρχεται στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο ψηλά και να ανέβεις πνευματικό επίπεδο!
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ! Μην τα ΠΑΡΑΤΑΣ ποτέ! Και προχωρά με όλη σου την δύναμη ! Η ζωη είναι ένας μαραθώνιος .. τρέξε τον με τον δικό σου τρόπο ! Το χαμόγελο σου έχει άλλη αξία! Μην σπαταλάτε την ζωη σας σε τίποτα ανούσιο ! #μηνταπαρατας @keybooksgr #cancer #survivorcancer. Είμαι ΕΥΓΝΩΝΩΝ στους γιατρούς μου», έγραψε η Μαρία Πολύζου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Πάφος 0-0: Ισοπαλία για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα τους στο Champions League
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για μέτρα ΔΕΘ και κόμμα Τσίπρα
- Το βιβλίο «Πάνος Γεραμάνης και “Λαϊκοί βάρδοι” – Στιγμές από την ζωή τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Κυριακή 21.09.2025
- Μητσοτάκης: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες
- Πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο Εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο» λέει η οικογένειά του – Η ανακοίνωση μέσω δικηγόρων
- «Η Πέππα γνωρίζει το νέο μωρό»: Με παιδικά γέλια και χαμόγελα ξεκίνησε το ταξίδι της νέας ταινίας της Πέππα
- Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook