Ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια στην 20χρονη φοιτήτρια που νόσησε από μηνιγγίτιδα -Είχε υποστεί γάγγραινα
Υπενθυμίζεται πως η φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας.
Στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της 20χρονης φοιτήτριας από το Πανεπιστήμιο Πατρών που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές που εμφάνισε η νεαρή κοπέλα λόγω της νόσου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ η νεαρή κοπέλα είχε νοσηλευθεί σε βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας από τον περασμένο Φεβρουάριο και πριν από 20 ημέρες, λόγω επιπλοκών της ασθένειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα.
Η 20χρονη είχε υποστεί γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο ακρωτηριασμός – από το γόνατο και κάτω – ήταν η μόνη λύση για να μη τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της.
Να σημειωθεί ότι η φοιτήτρια του Μαθηματικού νόσησε κατά τη διάρκεια των καταλήψεων στην Πάτρα και ήταν ένα από τα τρία περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρί Σαντάλ: Έχει γενέθλια μαζί με τον γιό της Οδυσσέα – Κίμωνα – «Είσαι ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω», έγραψε – Φωτογραφίες
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γιό της: «Εγώ σου δείχνω τον κόσμο κι εσύ, κάθε μέρα, μου μαθαίνεις να τον βλέπω ξανά από την αρχή»
- Καλομοίρα σε Γιώργο Μπούσαλη: «Είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε»
- Πολιτική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – Θάνου Πλεύρη με επίκεντρο την υπόθεση Μαζωνάκη – «Είχα τυπική σχέση με τον Θεοδωρόπουλο», είπε ο υπουργός
- Ίζακ Μπόνγκα: Το υψηλό επίπεδο της EuroLeague, η αμυντική φιλοσοφία και η επιθυμία του για το 8ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού
- Τροχός της Τύχης Πρεμιέρα – Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 18:25 – Δείτε το τρέϊλερ
- ΠΟΣΠΕΡΤ: 18 Σεπτεμβρίου: Η μνήμη του Παύλου Φύσσα παραμένει ζωντανή
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Στα χέρια της Αστυνομίας το βιομετρικό χρηματοκιβώτιο με αναγνώριση προσώπου – Πως θα ανοίξει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook