Υπενθυμίζεται πως η φοιτήτρια είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας.

Στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της 20χρονης φοιτήτριας από το Πανεπιστήμιο Πατρών που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, προχώρησαν οι γιατροί μετά από επιπλοκές που εμφάνισε η νεαρή κοπέλα λόγω της νόσου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η νεαρή κοπέλα είχε νοσηλευθεί σε βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας από τον περασμένο Φεβρουάριο και πριν από 20 ημέρες, λόγω επιπλοκών της ασθένειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα.

Η 20χρονη είχε υποστεί γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο ακρωτηριασμός – από το γόνατο και κάτω – ήταν η μόνη λύση για να μη τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της.

Να σημειωθεί ότι η φοιτήτρια του Μαθηματικού νόσησε κατά τη διάρκεια των καταλήψεων στην Πάτρα και ήταν ένα από τα τρία περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook