Ηλεία: Πέθανε ο 48χρονος που τον είχε τσιμπήσει αράχνη

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του έδωσε στη ΜΕΘ ο 48χρονος μετά από τσίμπημα αράχνης αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα το απόγευμα
Σύμφωνα με το patrisnews, ο 48χρονος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ανδρέα Παπανδρέου» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, μετά από τσίμπημα αράχνης, αλλά μετά από μεγάλη μάχη, εξέπνευσε το απόγευμα της Πέμπτης (8.8.24).
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα της αράχνης χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς. Μάλιστα καθώς ξαφνικά ένιωσε να τον πονά πολύ το πόδι του πήγε σε ιδιώτη ορθοπεδικό γιατρό ο οποίος τον έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο.
Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Χθες το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου, ανέφερε: ««Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ήταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς από τις περιγραφές κι όλα αυτά θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει και σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση. Ήμασταν πάρα πολύ συγκλονισμένοι», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας με καταγωγή από τη Φθιώτιδα δέχθηκε το τσίμπημα ενώ καθόταν σε παγκάκι στο Κατάκολο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου – Το νέο τρέιλερ της εκπομπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Μια νύχτα μόνο»: Οι τέσσερις βασικοί χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του του MEGA – Πρεμιέρα το Σάββατο 1η Νοεμβρίου – Τρέϊλερ
- «Μεγάλη Εικόνα»: Απόψε τα μεσάνυχτα στο MEGA – Στο επίκεντρο η πολιτική επικαιρότητα – Τρέϊλερ
- H μεγάλη δημοσκόπηση της PULSE και του ΣΚΑΪ απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.45
- Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Του κάνουν έξωση από το σπίτι του στη Γλυφάδα – “Έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και δεν με αφήνουν να μπω”(βίντεο)
- Κ. Μητσοτάκης από τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Οι κυρώσεις θα πιέσουν τη Ρωσία – Ικανοποίηση γιατί υπήρξε ανταπόκριση στις ελληνικές προτάσεις
- Δίκη Βαλυράκη: «Ο πατέρας μου ήταν ξυλοκοπημένος ακόμα και στο πρόσωπο, η στολή του ήταν άθικτη» – Η κατάθεση του γιου του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook