«Πιο πολύ με συμφέρει, να κλείσω εισιτήριο, να πάω Ελλάδα, να κάνω την απονεύρωση, να φάω κι ένα σουβλάκι και να γυρίσω πίσω στη Νορβηγία», λέει η γυναίκα. Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μια Ελληνίδα που ζεί στη Νορβηγία με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, αναφέρει πως μια απονεύρωση κοστίζει 845 ευρώ
Το βίντεο αυτό Ελληνίδας του εξωτερικού ανήρτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, επιχειρώντας να συγκρίνει το κόστος ορισμένων ιατρικών και διαγνωστικών πράξεων στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του, κοινοποίησε βίντεο μιας Ελληνίδας, η οποία μεταφέρει την εμπειρία της στην προσπάθειά της να βρει οδοντίατρο για να κάνει απονεύρωση.

Όπως λέει η ίδια, το κόστος ήταν πάνω από 9.000 κορώνες, ήτοι, 845 ευρώ. «Πιο πολύ με συμφέρει, να κλείσω εισιτήριο, να πάω Ελλάδα, να κάνω την απονεύρωση, να φάω κι ένα σουβλάκι και να γυρίσω πίσω στη Νορβηγία», αναφέρει χαρακτηριστικά, καταλήγοντας πως αναγκαστικά θα κάνει την απονεύρωση εκεί.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας σχολίασε πως «οι περισσότερες ιατρικές αλλά και οι διαγνωστικές πράξεις στην Ελλάδα είναι πάμφθηνες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτά δεν τα λέει όμως κανένας εδώ και ο κόσμος δεν το συνειδητοποιεί. Εχουμε οι ίδιοι τελείως λάθος αντίληψη για την πραγματική κατάσταση της Υγείας στη Χώρα μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Οι περισσότερες ιατρικές αλλά και οι διαγνωστικές πράξεις στην Ελλάδα είναι πάμφθηνες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτά δεν τα λέει όμως κανένας εδώ και ο κόσμος δεν το συνειδητοποιεί. Εχουμε οι ίδιοι τελείως λάθος αντίληψη για την πραγματική κατάσταση της Υγείας στη Χώρα μας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook