Με Ομιλητή τον Πρόεδρο της ΕΑΕ κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο και θέμα «O Καρκίνος και ειδικότερα ο Καρκίνος του μαστού στην εποχή μας».

Η εκδήλωση με σκοπό την σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 13-10-21 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικό, καθώς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ομιλητής ο Πρόεδρος της Eλληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (ΕΑΕ) κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος και θέμα «O Καρκίνος και ειδικότερα ο Καρκίνος του μαστού στην εποχή μας».

Η εκδήλωση της ΕΑΕ του παραρτήματος Φιλοθέης –Ψυχικού σηματοδοτεί και την έναρξη των εργασιών του για τη χρονιά αυτή μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και πάντα τον μήνα Οκτώβριο, μήνα Καρκίνου του μαστού και πάντα ση που γίνεται κάθε χρόνο και πάντα τον μήνα Οκτώβριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13-10-21 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικό.

Η προσέλευση θα είναι ώρα 19.00 μόνο για εμβολιασμένους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δηλώσετε από τώρα την παρουσία σας. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ελαφρά μουσική και μικρό κέρασμα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε όλοι σωστά γιατί ο καρκίνος πλέον δεν είναι μάστιγα. Πιο πολύ να βάλουμε στην ζωή μας και στο μυαλό μας ότι Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook