Διαβήτης: Προσφορά προληπτικού ελέγχου από το Metropolitan General
Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου από το 1991 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον IDF (International Diabetes Federation) λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας σχετικά με την απειλή για την υγεία που δημιουργεί ο διαβήτης.
Το 2019, 463 εκατομμύρια ενήλικες ζούσαν με διαβήτη ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σε 578 εκατομμύρια έως το 2030.
To Metropolitan General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, προσφέρει στο Διαβητολογικό του Κέντρο:
- Δωρεάν αιματολογικό και ουρολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει: ουρία, κρεατινίνη, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, μικρολευκωματίνη ούρων, χοληστερόλη, HDL, LDL και τριγλυκερίδια.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διενέργεια του δωρεάν ελέγχου είναι η παράλληλη χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα. Το κόστος της συνταγογράφησης παρέχεται στους ενδιαφερομένους στην προνομιακή τιμή των 5€.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κρατικός ασφαλιστικός φορέας, ο παραπάνω αιματολογικός και ουρολογικός έλεγχος θα χρεώνεται στην προνομιακή τιμή των 15 €.
- Δωρεάν διαβητολογική εξέταση ή δωρεάν εξέταση για διαβητικό πόδι που θα περιλαμβάνει εκτίμηση των αποτελεσμάτων των ανωτέρω εξετάσεων καθώς και διατροφικές οδηγίες από τους εξειδικευμένους Παθολόγους-Διαβητολόγους-
Ποδολόγους του Διαβητολογικού Κέντρου της Κλινικής.
H προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 6502662 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους (Δευτ.- Παρ.: 08.00-20.00).
Στο Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan General παρέχεται η πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των επιπλοκών του από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, με έμφαση στην εκπαίδευση του διαβητικού ώστε να καταφέρει να γίνει «ιατρός του εαυτού του».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εριέττα Κούρκουλου: Τα πρώτα καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τον σύζυγο και τα παιδιά της
- Πάτρα – Τζέϊμς Δαλαμάγκας: Μάχη για να μην εκδοθεί στην Αυστραλία – Είναι ύποπτος και για δεύτερο φόνο – «Ο Γιαννόπουλος ήταν ένα κακοποιός» λέει η μητέρα του (βίντεο)
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους
- Φωτιά στην Περαχώρα Κορινθίας – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα, ισχυρές δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες – Από εργασίες με χορτοκοπτικό μηχάνημα προκλήθηκε η πυρκαγιά
- Η Θεώνη Κουφονικολάκου μηνύει το τρολ «Πεν Νταλαούρα» μετά την επίθεση εναντίον της
- «Στο χιλιοστό»: Σειρά ντοκιμαντέρ από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού – Το 6ο και τελευταίο επεισόδιο, απόψε, Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- ΕΡΤ για τους τελικούς της Greek Basket League: «Δεν συμμετέχουμε σε ενέργειες που απαξιώνουν το προϊόν και στοχοποιούν εργαζόμενους»
- Νικολέττα Ράλλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της και τον χωρισμό της (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook