Ο Άρης έκανε ιδανικό ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, συντρίβοντας τη Γκόμελ με 5-1 στο πρώτο ματς για το δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League, και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σκόρερ οι Γκρέι (2 γκολ), Ιτούρμπε και Πάλμας για τους γηπεδούχους.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Μπούργος για την ομάδα του, με τον Άρη που αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (11΄ αυτογκολ του Φαμπιάνο), κατάφερε να αντιδράσει, επικρατώντας τελικά άνετα της Γκόμελ, περιμένοντας κατά πάσα πιθανότητα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο αγώνας

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό του από νωρίς, αυτογκόλ όμως του Φαμπιάνο στο 11′ μετά την κεφαλιά του Αφί, πάγωσε τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και πέντε λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα στον Πάλμα.


Ο Γκρέι δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 16΄ της αναμέτρησης, και βάζοντας φτερά στα πόδια των γηπεδούχων.

Οι εντολές του Μπούργος για πίεση συνεχίστηκαν, η οποία λίγο αργότερα μετουσιώθηκε σε γκολ ύστερα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε στο 28΄ δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Άρης δεν αρκέστηκε στο δεύτερο γκολ και 3 λεπτά αργότερα, ο Καμάτσο με ιδανικό πλασέ απλούστευσε την κατάσταση, κάνοντας το 3-1 απλουστεύοντας περισσότερο την κατάσταση.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον Άρη να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ πάλι με εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου του αγώνα Πάλμα στο 61′.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Γκρέι στο 78΄ από κοντά μετά από ασίστ του Πάλμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Άρη.

Πλέον η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Άρη να κοιτάζει ήδη την επόμενη αντίπαλο του, η οποία κατα πάσα πιθανότητα θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook