Τo χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Το χρυσό μετάλλιο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη προκάλεσε τον ενθουσιασμό και στις άλλες δύο Ελληνίδες συναθλήτριές της, την Έφη Κουρκουτσάκη και την Κυριακή Φιλτισάκου.

Η Εφη Κουρκουτσάκη τερμάτισε στη 16η θέση με χρόνο 3:07:42, ενώ η Κυριακή Φιλτισάκου δεν κατάφερε να τερματίσει, με αμφότερες όμως να πρωταγωνιστούν στους πανηγυρισμούς για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Έφη Κουρκουτσάκη μάλιστα δεν μπορούσε να περιμένει και έτρεξε να την αγκαλιάσει την ώρα που έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, αποθεώνοντάς την στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένη.

Την κορυφή της Ευρώπης για ακόμα μια φορά διεκδικεί το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.
Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, που θα πάρει μέρος στον αποψινό τελικό του μήκους.

Προκρίθηκε με ένα άλμα στα 7.94 στην τρίτη του προσπάθεια στον προκριματικό, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και κρατώντας τη μεγάλη επίδοση για σήμερα, οπότε θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, όπως έκανε και πριν από τέσσερα χρόνια στο Βερολίνο.

Στον αυριανό τελικό του επί κοντώ γυναικών θα αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη. Παρότι αγχώθηκε στα 4.40, πέρασε εν τέλει εύκολα στη συνέχεια τα 4.50 και θα υπερασπιστεί κι αυτή αύριο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που κέρδισε το 2018.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook