Η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε το αδιανόητο. Για δεύτερη φορά, σε τέσσερις ημέρες, έκανε την Ελλάδα να χαμογελά από υπερηφάνεια!

Από το τσιπουράδικο της Καρδίτσας η σπουδαία αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κατάφερε να μας φθάσει στα ουράνια. Η μητέρα της, οι αδελφές της, όλη η οικογένεια, φίλοι και γείτονες αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζουν για την ασύλληπτη επιτυχία για την οποία χρειάστηκαν πάρα πολλές θυσίες…

Από την Καρδίτσα στα ουράνια

Δίχως έλεος ήταν η προπόνησή της λέει η μητέρα της. Μέρα νύχτα δίχως σταματημό και την ίδια στιγμή, η 38χρονη αθλήτρια εργαζόταν στην οικογενειακή ταβέρνα. Έπρεπε να δουλεύει για να συντηρηθεί η ίδια και η οικογένειά της.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αθλήτρια δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω… Είχε αποφασίσει να μην τα παρατήσει ποτέ…

Αγωνίστρια από τα 12 της χρόνια

Ό,τι πέτυχε η μεγάλη αθλήτρια το κατάφερε χωρίς οικονομική βοήθεια, με την πορεία της να ξεκινά από τα 12 της χρόνια.

Το τσιπουράδικο έχει πάντα πολύ δουλειά, όμως σήμερα ήταν το απόλυτο σημείο συνάντησης. Μάλιστα είχε τόσο κόσμο που η μητέρα της πρωταθλήτριας δεν πρόλαβε να δει την απονομή, όπως λέει χαμογελώντας.

«Τα θέλω μας δεν έχουν ηλικία». Έξι λέξεις. Η στάση της ζωή της. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τα κατάφερε ξανά. Μόνη της με πείσμα, υπομονή, επιμονή και αθόρυβη δουλειά.

«Σήμερα έδειξε τι εστί Αντιγόνη»

Μεγάλη χαρά επικρατεί στην Καρδίτσα, στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Στο MEGA μίλησε η μητέρα της χρυσής αθλήτριας, η οποία δήλωσε πως… πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της!

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε η μητέρα της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση…», εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. «Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα!», εκμυστηρεύτηκε και τόνισε -σχετικά με το εάν θα επιστρέψει η κόρη της στο τσιπουράδικο: «Είναι βασικό στέλεχος. Τώρα που θα γυρίσει… εάν δηλώσει παραίτηση και εάν την δεχθούμε».
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί. “Η Πολιτεία, δεν ξέρω κ δεν με ενδιαφέρει. Η αγκαλιά μας είναι εδώ” ανέφερε η κ. Γιώτα και τόνισε πως θα συνεχίσει και σε άλλους αγώνες με στόχο.. την κορυφή του κόσμου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook